Paikallisuutiset

Luoteis-Lapin verkkosivut uudistuivat – Paikalliset uutiset ja sisällöt nyt paremmin luettavissa myös puhelimella

Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset uusissa verkkopalveluissa, katso ohjeet tunnusten luontiin

Luoteis-Lapin uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Tätä ohjetta seuraamalla pystyt luomaan itsellesi Hilla-tunnuksen. Kuva: Elina Korpiaho

Luoteis-Lapin verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä.

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

– Tutki uutta verkkolehteä rohkeasti ja kerro meille, jos huomaat siellä korjattavaa tai parannettavaa, Luoteis-Lapin päätoimittaja Milla Salo sanoo.

Verkkopalvelun uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Mikäli et ole saanut uutta asiakasnumeroa, voit tilata sen verkkolomakkeella osoitteesta www.hillagroup.fi/asiakasnumero

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Juttua on oikaistu 17.3. kello 11.11: Jutusta on poistettu mobiilisovelluksiin liittyvät tiedot. Luoteis-Lappi-lehdellä ei ole käytössä mobiilisovellusta.

Juttua on täydennetty 23.3. kello 11:38: Jutun loppuun on lisätty linkki lomakkeeseen, josta uuden asiakasnumeron voi tilata.

Fakta

Luo Hilla-tunnukset

Mene osoitteeseen hillagroup.fi/tunnukset

Valitse ”Luo Hilla-tunnukset” ja valitse ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”, jos olet tilannut Luoteis-Lappi-lehden.

Lisää asiakasnumerosi, joka löytyy tilauslaskusta. Asiakasnumerosi on voinut vaihtua, ja tällöin asiakaspalvelu on toimittanut sinulle uuden asiakasnumeron joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Huom! Jos et ole saanut asiakasnumeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluun hillagroup.fi/asiakasnumero

Täytä tähdellä merkityt kohdat ja rastita ehdot tutustuttuasi niihin

Olet nyt aktivoinut Hilla-tilisi ja luonut tunnukset. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilin aktivoinnista ja voit jatkaa sisäänkirjautuneena lehden verkkosivuille

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä