Tapahtumajutut

Pidä mielessä on nyt Tapahtumien Lappi

Suunnitteletko seuran talkoita, kyläiltaa tai kerhoon uutta tekemistä? Ilmoita pieni tai suuri tapahtuma tai kokoontuminen uuteen Tapahtumien Lappiin, josta se siirtyy myös painetun Luoteis-Lapin sivuille.

Kolarin Kontion juniorit saattoivat edustusjoukkueen pelaajat kotikentälle kesäkuussa 2021. Luoteis-Lappi julkaisee jatkossakin yhdistysten ja seurojen tapahtumat maksutta lehdessä sekä uudistuneilla verkkosivuillaan. Kuva: Henna Vaattovaara

Luoteis-Lapin Pidä mielessä -palsta muuttuu Tapahtumien Lapiksi. Siellä voit ilmoittaa tapahtuman ja kokoontumisen ilmaiseksi entiseen malliin, ja ne löytävät tiensä lehden sivuille. Uutta on se, että Tapahtumien Lapin kautta ilmoitetut tapahtumat ja kokoontumiset päivittyvät ajantasaisesti myös Luoteis-Lapin verkkosivujen tapahtumat-sivulle. Päivittyvä kalenteri palvelee entistä paremmin lehden lukijoita.

Uusi Tapahtumakalenteri löytyy sekä Luoteis-Lapin verkkosivujen etusivulta että sivuston ylävalikosta Tapahtumat-otsikon alta sivulta luoteis-lappi.fi/tapahtumat.

Tapahtumien Lappi kokoaa Lapin kaikkien kuntien tapahtumat yhteen paikkaan. Tapahtumien ilmoittaminen ja rekisteröityminen palveluun on ilmaista. Ohjevideot neuvovat yhdistys- ja yritysprofiilin sekä myös tapahtumien luomisessa järjestelmään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hilla Groupilla on Lapissa kahdeksan paikallis- ja kaupunkilehteä- ja kaupunkilehteä Enontekiön Sanomat, Inarilainen, Sompio, Kittilälehti, Luoteis-Lappi, Meän Tornionlaakso, Koti-Lappi, Kotikulmilta ja Kuusamon Seutu.

Tapahtumien Lapin kautta kaikki tapahtumat päätyvät tapahtumakunnalla ilmestyvän Hilla Groupin paikallis- tai kaupunkilehden verkkosivuille ja printtilehteen automaattisesti.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä