Paikallisuutiset

Vaahtokarkit lähtevät maailmalle Lappian keittiöstä

Lappian keittiöstä on luonnontuotealan tuotekehityskeittiöksi, Muoniossa uskotaan. Tunturi-Lapissa aloittaa kesällä luonnontuotealan tukku.

Muonion Lappian keittiössä tavoitteena on tilat jossa yritykset voivat viedä tuotekehitystään uudelle tasolle, kertovat Inka Mella (vasemmalla), Rauni Korva-Hyötylä ja Annette Tuuri. Kuva: Tiina Tapio

Inka Mella työstää valmista vaahtokarkkitaikinaa Lappian Muonion toimipisteen keittiössä. Hän pyörittelee mustaherukkavaahtokarkit tomusokerissa ja irroittaa esileikatuista karkkipötköistä valmiit karkkipalat.

– Nämä irtoaa tosi helposti näin. Tällä kertaa tuli mustaherukkavaahtokarkkeja, teen myös

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä