Lokan kalahallin laajennetut tilat käyttöön Sodankylässä – ”Lokkalainen kala on haluttua tuotetta ruokapöytiin”
Nokipannu kulkee yhä Vilho Molkoselän mukana metsällä, Markku Junttila muistaa ajan, jolloin oraviakin pyydettiin syötäväksi
Kellokas saa uuden kahvilayrittäjän vajaan vuoden hiljaiselon jälkeen – Myyntiin tulee myös kalaa, äyriäisiä ja riistaa
Ylitornion viimeinen sotaveteraani täytti sata vuotta – ”Sitä ei silloin ajatellut paljon miksikään”, Helge Vaaraniemi kertoo Lapin sodasta
”Viis minuuttia kotona testasin vehkeitä” – Aikuisten onkikilpailu sai vavat viuhumaan Muoniossa, voitto irtosi yli kilon tuloksella
Aikuisetkin saivat Muonion lohiviikolle oheistapahtuman: Nyt kaivetaan onget, koukut ja madot Pekosen rantaan!
Inarin alueen vesistöjä voisi hakea UNESCO:n maailmanperintökohteeksi - Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio pohti vesistöjen tilaa ja saamelaisten kalastusoikeuksia
”Pimeä taivas on luksusta, josta kannattaa nauttia”, sanoo Ursan puheenjohtaja, ja antaa tärpit kotikylänsä tähtitaivaalle
Villasukkakävelyssä läsnäolo syntyy jalkojen kautta – Luonnon ihmettely pakkasessa ilman kenkiä rinnastuu avantouintiin ja hangessa kieriskelyyn