Eväskorissa on ideaa, Emilia Rautiainen mietti ja päätti ostaa perinteisen pitserian keskeltä Äkäslompoloa
Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Kauppakujalle tulee suuri ravintolateltta, Nesteen rantaan pop-up keittiöteltta Sodankylän elokuvajuhlien ajaksi
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Lasagne on ykkönen” – Kolarin vuoden yksinyrittäjän Stiina-Kaisa Räisäsen perinteinen kotiruoka löysi markkinansa
Pitopalvelua tarjoavan LeviDelin tuleva talvisesonki käynnistyy uusissa toimitiloissa — Raili Ylläsjärvi on Kittilän vuoden naisyrittäjä
Tatu Ollila tietää, että kokkaa perjantaina Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
”Karvat nousee käsivarressa pystyyn,” näyttelijä Peter Franzén kertoi Lapin sota -elokuvasta Muoniossa
Louhimies ohjaa parhaillaan Lapin sotaansa Muoniossa – Urheilullisia miehiä kaivataan avustajiksi suurelokuvaan
”Nuo luvut ei kyllä aivan pidä paikkaansa”, ruokapalvelupäällikkö kommentoi kouluruoka-aloitteen laskelmia – Kolarin keskuskeittiö on jo vähentänyt lihaa
Muonio ei eroa Tunturi-Lapin kehityksestä, mutta haluaa tarkistaa työllisyysrahojen jaon ja keskustella Kittilän kanssa
Nokipannu kulkee yhä Vilho Molkoselän mukana metsällä, Markku Junttila muistaa ajan, jolloin oraviakin pyydettiin syötäväksi
Nokipannu kulkee yhä Vilho Molkoselän mukana metsällä, Markku Junttila muistaa ajan, jolloin oraviakin pyydettiin syötäväksi
Lapinlehdon seitsemän siskon viikonloppu oli täynnä yllätyksiä ja muistoja – ”Kerrankin löin metrin pituisella halolla, kun kiusasivat minua”