Ei muutoksia ruokalistaan, keskuskeittiö lausui – Kunnanhallitus kopautti Iina Ahokkaan lisää kasvisruokaa toivoneen aloitteen loppuun käsitellyksi
Joulukalenterin kymmenes luukku: Vuonna 2004 ruokakauppojen ovet kävivät, kunnes joulupäivänä kauppiaat kävivät nukkumaan
Lokan kalahallin laajennetut tilat käyttöön Sodankylässä – ”Lokkalainen kala on haluttua tuotetta ruokapöytiin”
Tarjoilijoilla on kauluspaidat, mutta asiakas voi tulla verkkareissakin Ylläsjärven uuteen ravintolaan – ”Ravintoloihin tullaan, kun on nälkä ja halutaan nauttia seurasta”
Mielipide: Kasvisruoasta on mahdollista tehdä hyvää – Aikuisten tehtävä on ohjata syömään terveellisesti ja kestävästi
”Nuo luvut ei kyllä aivan pidä paikkaansa”, ruokapalvelupäällikkö kommentoi kouluruoka-aloitteen laskelmia – Kolarin keskuskeittiö on jo vähentänyt lihaa
Kellokas saa uuden kahvilayrittäjän vajaan vuoden hiljaiselon jälkeen – Myyntiin tulee myös kalaa, äyriäisiä ja riistaa
Valtakunnalliset palkinnot antoivat potkua kemijärveläisen Anna Kallungin luontoyrittäjyydelle − ”Elämässä pitää uskaltaa tehdä sitä, mitä haluaa”
Eväskorissa on ideaa, Emilia Rautiainen mietti ja päätti ostaa perinteisen pitserian keskeltä Äkäslompoloa
Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Kunnanhallitus kumosi päätöksen jäähallin vapaasta käytöstä – Joululomalla luisteluaikaa on tarjolla runsaasti
Matkailijoista elävä Venejärven poroperhe ei kaipaa rauhallisia pyhiä: ”Ei ole ollu semmosta normaalin ihmisen joulua”
”Pimeä taivas on luksusta, josta kannattaa nauttia”, sanoo Ursan puheenjohtaja, ja antaa tärpit kotikylänsä tähtitaivaalle
Villasukkakävelyssä läsnäolo syntyy jalkojen kautta – Luonnon ihmettely pakkasessa ilman kenkiä rinnastuu avantouintiin ja hangessa kieriskelyyn
Työllistymisessä auttaneen naisen epäillään perineen ukrainalaisilta maksuja Sodankylässä, asia siirtyy syyteharkintaan