Paikallisuutiset

Muoniolainen Tatu Ollila voitti nuorten kokkien Suomen mestaruuden

Kolmen ruokalajin menun tuli sisältää muun muassa sinisimpukkaa, siikaa ja punaherukkaa. Ollila lähtee edustamaan Suomea MM-kisoihin Unkariin lokakuussa.

Tatu Ollila (keskellä) voitti vuoden nuoren kokin tittelin, toiseksi kisassa tuli Jasper Juutinen sekä kolmanneksi Lauri Tiilikainen. Kuva: Chaîne des Rôtisseurs Finlande

Kokkina ja keittiön vuoromestarina Lapland Hotels Pallaksella työskentelevä Tatu Ollila on voittanut nuorten kokkien Suomen mestaruuden Chaîne des Rôtisseurs- järjestön kansallisessa kilpailussa Jyväskylässä lauantaina.

Ollila sai Vuoden nuori kokki 2024 -tittelin ja paikan edustamaan Suomea MM-kisoi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä