Huolellisesti valittu joustoluotto auttaa monessa arjen haasteessa

Suuremmat kertaostokset ja arjen yllättävät kulut ovat tuttuja tilanteita monessa kotitaloudessa. Ennakoimalla tulevia menoja etukäteen pystyy moneen tilanteeseen varautumaan, mutta aina kyseinenkään keino ei tepsi. Auton hajoaminen, sairastuminen tai muu akuutti tilanne, voi laittaa talouden nopeasti tiukalle, jolloin säästötkään eivät aina riitä paikkaamaan muuttunutta tilannetta.

Huolellisesti valittu joustoluotto voi auttaa äkillisessä talouden muutoksessa. Joustoluoton avulla voit maksaa nopeasti pois ylimääräiset kulut, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus maksaa lainaa takaisin pienemmissä erissä. Näin säännöllisiin tuloihisi ei tule yhdellä kertaa liian suurta maksuerää, vaan voi maksaa luottoa takaisin kerran kuukaudessa.

Joustoluotto on joustava vakuudeton laina

Joustoluotto on vastuullinen rahoitusratkaisu, kun nostat lainaa vain sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset. Joustoluoton etuna on, että sinun ei tarvitse nostaa myönnettyä lainasummaa kokonaan tilillesi, vaan voit käyttää sitä pienemmissä erissä oman tarpeesi mukaan. Lainan korkoa maksetaan vain nostamastasi summasta eikä koko myönnetystä luottorajasta.

Joustoluoton etuna on myös sen joustavuus. Laina on käytettävissä missä ja milloin vain aina sopimuksessa sovittuun luottorajaan saakka. Voit siis tehdä suurempia tai pienempiä nostoja oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa luottosopimuksen mukaisesti ja kun olet tehnyt lyhennyksiä, vapautuu luottoa uudelleen käyttöösi ilman uuden lainasopimuksen laatimista.

VertaaLainaa.fi avulla voit kilpailuttaa ja vertailla joustoluotot helposti ja nopeasti. Kotimaisessa lainavertailupalvelussa sinun tulee täyttää vain yksi maksuton hakemus ja pääset heti näkemään, millaisia yksilöllisiä tarjouksia voit saada jopa 30 pankilta ja rahoitusalan yritykseltä.

Kilpailuta joustoluotto ilmaiseksi tästä

Joustoluoton voi käyttää moneen eri tarkoitukseen

Joustoluotolle ei ole määritelty mitään tiettyä käyttötarkoitusta, vaan jokainen lainanhakija saa käyttää luoton parhaaksi katsomallaan tavalla, mihin haluaa. On kuitenkin muutamia käyttökohteita, joihin joustoluottoa tyypillisemmin otetaan sekä mihin siitä useiden lainanhakijoiden kokemusten mukaan on ollut huomattavaa apua.

Alla on listattuna muutamia esimerkkitilanteita, joista huolella kilpailutetusta ja valitusta vakuudettomasta 1000 – 60 000 euron joustoluotosta on ollut apua.

1.Pesukoneen tai muun kodin elektroniikkalaitteen hajoaminen

Jokainen perheellinen, jolla pesukone tai astianpesukone on hajonnut, tietää kuinka tärkeää on saada uusi laite heti rikkoutuneen tilalle. Uuden kodinkoneen ostamista ei voi venyttää useinkaan seuraavaan palkkapäivää, vaan hankinta on tehtävä nopeasti.

Joustoluotolla kodinkoneen voi ostaa kotiin jo saman päivän aikana vanhan koneen hajoamisesta, jolloin kotona valtaa ottava pyykki- tai astiavuori on heti selätetty.

2. Auton korjauskulujen kattaminen

Auton hajoaminen seisauttaa monessa kotitaloudessa arjen pyörittämisen kokonaan. Pitkien välimatkojen päässä olevat harrastukset jää nopeasti tauolle ja kaupassa käynti vaikeutuu. Auto täytyy saada mahdollisimman nopeasti kuntoon, mutta korjauskulut ovat usein valitettavan korkeat.

Joustoluotolla voit maksaa auton korjaamiseen liittyvät kulut heti, jolloin arjen pyörittäminen ei käy liian haasteelliseksi. Nostettua luottoa voit maksaa takaisin pienemmissä erissä kuukausittain.

3. Lomareissun rahoittaminen

Matkustelu niin kotimaassa kuin ulkomailla ei ole halpaa huvia, mutta toisinaan elämään kaipaa vaihtelua. Varsinkin kesällä erilaiset tapahtumat, festivaalit ja juhlat kiinnostavat lomailijaa, mutta osallistumiset pienentävät nopeasti lomakassaa.

Joustoluoton voit vastuullisesti ja harkiten käyttää myös lomamatkasi ja erilaisten tapahtumiin osallistumisen rahoittamiseen.

Vertaile joustoluotot ilmaiseksi tästä