Ihanat Muumi-astiat ja -sisustustuotteet lahjaksi

Onko sinulla ystävä tai tuttava, joka pitää erityisen paljon Muumeista? Kun etsit sopivaa lahjaa muumifanille, vilkaise nämä ihanat Muumi-tuotteet.

Muumit astioissa ja tarjoiluvälineissä

Muumit seikkailevat monien valmistajien astioissa. Erilaisia astioita on tarjolla lapsille ja aikuisille sekä tarjoiluun ja ruoanvalmistukseen.

Esimerkiksi Muurlan muumiaiheiset emalimukit ovat kevyitä ja sopivat hyvin mukaan vaikkapa metsäretkelle. Lasten käyttöön sopivat erityisesti pienemmät, 2,5 desilitran kokoiset mukit. Suuremmat mukit ovat tilavuudeltaan 3,7 dl. Emalimukeja löytyy useilla ihanilla muumikuoseilla. Muumit seikkailevat myös emalikulhoissa.

Muurla valmistaa monia Muumi-aiheisia tuotteita, kuten juomalaseja. Muurlan Muumi-juomalasien hieno ominaisuus on se, että niitä voi käyttää myös kynttilälyhtyinä. Juomalasin muotoilu mahdollistaa tuikkukynttilän asettamisen lasin pohjalle.

Muurla Muumit keittiössä -emalikattila ja -kasari tuovat muumit mukaan myös ruoanlaittoon. Emaliastiat ovat kevyitä ja kestäviä. Kattilan ja kasarin voi pestä astianpesukoneessa, ja lisäksi ne sopivat kaikille liesityypeille.

Jos lahjansaaja harrastaa mehuja, voit ilahduttaa häntä Muurlan Muumi-lasipullolla. Mikä olisikaan hauskempaa kuin tarjoilla itsetehtyä omenamehua Muumi Omenat -lasipullosta? Lasipulloja löytyy myös muilla ihanilla Muumi-kuvilla.

Tarjoiluun voit hankkia Muurlan Muumi-tarjottimen tai tarjoilulaudan. Tarjoilulauta voi toimia myös leikkuulautana, sillä se on valmistettu kestävästä puusta. Tarjottimia ja leikkuulautoja löytyy monessa eri koossa.

Muumimukien lisäksi muitakin astioita

Arabian muumimukit ovat kenties kaikista tunnetuin Muumi-tuote. Osa mukeista on keräilijöiden himoitsemia aarteita, joista maksetaan jopa satoja euroja. Jos lahjansaajalla on jo useita muumimukeja, kysy hänen toiveitaan uudesta mukista. Voit vilkaista myös, onko hänellä jo vuosittain julkaistavaa uutta muumimukia. Vuoden 2023 uusia muumimukeja ovat muun muassa Puutarhajuhlat sekä Muumin päivän muki Merituuli.

Mukien lisäksi Arabia valmistaa rakastettuja Muumi-kulhoja ja lautasia, joita saa samoissa kuoseissa kuin mukejakin. Mukin ja lautasen tai kulhon setti on ihana lahja paitsi muumifanille, myös esimerkiksi kummilapselle. Arabialta löytyy erikseen myös muumiteemaisia lastenastiastoja muun muassa Pikku Myy-, Niiskuneiti- ja Muumipeikko-kuvituksilla.

Jos lahjansaajalla on mukeja ja lautasia tarpeeksi, löytyy Arabialta myös Muumi-juomalaseja. Lisäksi Muumi-kaatimet ovat haluttuja lahjoja. Hobbyhall.fi-verkkokaupan sivulta voit tilata esimerkiksi Uimahuone- tai Esi-isä -kaatimen, jonka tilavuus on yksi litra.

Entäpä Muumi-aterimet?

Jos lahjansaaja on alle kouluikäinen lapsi, voit hankkia hänelle lahjaksi Hackmanin Muumi-aterimet. Lastenaterimia myydään seteissä, joissa on valmiina haarukka, veitsi sekä iso ja pieni lusikka. Taaperolle sopii ensiaterinsetti, johon sisältyy lusikka ja haarukka.

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyy Hackmanin Muumi-aterimia myös jälkiruokakattaukseen. Voit tilata ihanan Muumi Juhlahetki -kakkulapion tai muumilusikat haluamallasi hahmolla. Valikoimassa ovat lusikat Muumipeikko-, Niiskuneiti- tai Pikku Myy -kuvalla.

Muumit osana sisustusta

Astioiden lisäksi Muumit näkyvät tietysti myös fanin kotona sisustuksessa. Erilaisia Muumi-sisustustuotteita on tarjolla runsaasti eri merkeiltä. Muurlalla on esimerkiksi Muumi-fleecehuopakoreja, jotka ovat käteviä säilytykseen. Muurla ja Arabia tarjoavat myös keraamisia, lasisia tai emalista valmistettuja säilytyspurkkeja kauniilla Muumi-kuoseilla. Purkkiin voi säilöä ruoka-aineita tai pikkutavaroita, ja ihana purkki on kiva lahjaidea.

Muumeja voi nähdä myös pyyhkeissä. Finlaysonilla ja muilla valmistajilla on valikoimissaan Muumi-aiheisia pyyhkeitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Muumi-pussilakanasetti on kiva lahja lapselle tai todelliselle muumifanille.

Sisustukseen voi tuoda Muumeja kynttilöiden sekä kynttilänjalkojen ja -lyhtyjen muodossa. Muurlalla on useita kauniita Muumi-kynttilöitä ja kynttilänjalkoja. Osa kynttilöistä toimii LED-valolla, joten ne sopivat myös lapsi- tai lemmikkiperheeseen.

Joulua varten voi hankkia kauniin Muumi-joulukoristeen, joita Muurla tarjoaa sekä lasista että muovista valmistettuina. Ihastuttava joulupallo on hyvä lahja esimerkiksi pikkujouluihin. Myös Muumi-joulukoristeet löytyvät Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta (kannattaa myös tarkastaa erikoistarjoukset hyvien alennusten varalta).