Vakuudeton lainojen yhdistäminen

Vakuudeton lainojen yhdistäminen tarkoittaa vanhojen luottojen ja osamaksujen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ilman, että uudelle lainalle tarvitsee antaa vakuuksia. Lainojen yhdistäminen voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat hallita paremmin talouttaan ja vähentää kuukausittaisten maksujen määrää. Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ja varmistaa, että uusi laina tarjoaa sinulle todellisia säästöjä ja parannusta taloudelliseen tilanteeseesi.

Miksi yhdistää lainat

Säästä rahaa: Voit säästää rahaa lopettamalla useiden luottojen päällekkäisten kulujen maksamisen. On tavallista, että lainassa on kuukausittaisia hallinnointikuluja, joista voi kertyä vuositasolla nopeasti isoja summia. Yhdistä lainat ja et maksa näitä kuluja enää monesta lainasta.

Selkeytä taloutta: Useiden lainojen eräpäivien muistamiseen ja maksujen hoitamiseen menee aikaa ja vaivaa. Kun sinulla on vain yksi laina, lainan hallinnointi on helpompaa, koska sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksusta kuukaudessa.

Liikkumavaraa talouteen: Yhdistelylainalle saa yleensä pitkän maksuajan, jonka avulla uuden lainan kuukausierä on mahdollista saada omaan talouteen sopivaksi. Tämä voi helpottaa talouden tasapainottamista kokonaisvaltaisesti.

Mistä hakea vakuudetonta yhdistelylainaa

Suomalaisista pankeista yksi vaihtoehto yhdistelylainalle on Alisa Pankki. Pankissa voit yhdistää lainoja ilman vakuuksia 30 000 euroon asti jopa 15 vuoden maksuajalla, jolloin saat kuukausierän tuloihisi ja menoihisi sopivaksi. Vieraile pankin verkkosivuilla ja lue lisää lainojen yhdistämisestä.